Login
Get your free website from Spanglefish

Annelieke Merx

 

Annelieke Merx, schreef op 1 november 2013 het volgende:
Inschrijving dialectenfestival 8 juni 2014 de deur uit, Foto's voor programmaboekje Expo beurs Veldhoven 14 t/m 19 januari 2014 op de post, Doorgeven wat ik aan geluid nodig heb voor de Brabantse Avond Dorp Zeeland 9 november a.s., Promo versturen voor mijn optreden 10 november a.s.Boerenbondsmuseum Gemert, Easylistening setlijst opstellen voor opluisteren diner op hele korte termijn, morgen een plantje bezorgen op het graf van mijn moeder .... en daarna optreden voorbereiden en repetitie voor volgende week.... een agenda gaan kopen voor 2014 is misschien wel handig.

Vorig jaar (2012) mijn nieuwste Album:

Zoete Inval uitgebracht.

Liedjes die gaan over gastvrijheid en gezellige brabantse inslag.  Van ingetogen luisterlied tot bruisende up tempo nummers.

De singletrack van het album is het liedje: Zoete Inval en die heeft het heel goed gedaan bij de regionale en ook landelijke radiozenders.
In de Top 25 van radio Skyline stond die maar liefst 5 weken op nummer 1.

 


Vervolgens kwam de single van: Laat maar gaan laat maar los in het voorjaar uit.
Ook die doet het op de zenders nog steeds heel goed.

De optredens nemen nog steeds toe. Zang en gitaar met heel veel sfeer en afwisseling. En het publiek wordt er altijd door geboeid en soms ook geraakt.
Het kan varieeren tot opluistering van een diner tot een luistergroep zoals bijvoorbeeld de K.B.O. (Katholieke Bond van Ouderen).

 

 

Kijk ook eens op mijn  website www.anneliekemerx.nl  bij agendapunten naar de variatie.

 

Veel succes met alles met grote dank voor plaatsing en je promo en tot weer eens,

Brabantse groet, Annelieke.
site map | cookie policy | privacy policy