Login
Get your free website from Spanglefish

D'n Valkenswirtse Twilling.

  

Sinds 2001 gaat het tweetal ook door het leven als Margriet & Roos Bloem, oftewel d'n Valkenswirdse Twilling. Het duo ontstond tijdens het carnaval in Striepersgat (Valkenswaard).

   

Ted Smeets (gastvrouw Dommelsche Bierbrouwerij) en Ellen van den Oetelaar (correspondente Valkenswaards Weekblad) timmeren al jaren aan de weg als komisch duo. Ze spelen twee vrijgezellen dames die overal commentaar op leveren. Het publiek geniet als D'n Twilling weer eens duikt in komische anekdote's van de tijd van toen. Ted (alias Margriet Bloem) is het brutale typetje, behoorlijk bazig en af en toe licht amicaal 'handtastelijk.' Ellen (Roos Bloem) speelt een wat nettere rol, meer behoudend en uiterst volgzaam.     Ze roept haar 'zus' regelmatig tot de orde, maar is wel de domste van het stel. Zowel de liedjes als de sketches van beide dames zijn in het Brabantse Dialect. 

                                    

Naast de vele optredens op feesten en partijen in heel de regio hebben zij ook elke maand een eigen tv-programma op Omroep Valkenswaard, wat door duizenden mensen wordt bekeken. Kortom, D'n Valkenswirtse Twilling brengt op elk evenement de juiste gezelligheid voor jong en oud.

D'N VALKENSWIRDSE TWILLING en de PERS:

in 2004:

Brabants dialectenfestival in Lieshout

in 2010:

D’n Twilling spreekt

in 2012:

Valkenswirtse Twilling op Dialectenfestival

DISCOGRAFIE:

CD:

"Margriet en Roos Bloem" (Eigen uitgave, 2004)

                                      

Wilt u deze dames boeken voor een feestje of evenement, dan kan u contact opnemen met hun manager Hans van Aalst tel. 040-2046210. Wilt u reageren op de Homepage dan kan dat via het emailadres dntwilling@hotmail.com

                                        

 
WikanikoWork from Home
site map | cookie policy | privacy policy