Login
Get your free website from Spanglefish

 

               

Is Op en Top ‘Muzikaal-Komisch-Feest-Entertainment”

voor op uw feesten, bruiloften en partijen, carnavalsavonden of welk ander evenement dan ook!

DèVèltOp, brengt een geheel Nederlandstalig programma met ‘eigen’ teksten!

Het is altijd feest als DèVèltOp er is geweest, uitermate geschikt als ‘afsluiting en of opwarmer’ van ‘iedere carnavalsavond, feest of evenement’!

Met een zeer uitgebreid assortiment aan ‘feest, meezing, meedans en polonaise nummers’ allen in een komisch jasje gestoken en van eigen teksten voorzien, ‘interactief’ met het publiek, er altijd ‘schitterend, verrassend en kleurrijk’ gekleed uit zien zijn wij voor U de juiste act… op uw feesten, bruiloften en partijen, carnavalsavonden of welk ander evenement dan ook!

                             

Lachen-Meezingen-Meedoen- dat is “DèVèltOp”!

“DèVèltOp”......is dus......

‘Muzikaal-Komisch-Theater-Entertainment’ met twee gezichten

DèVèltOp in deze formatie zijn, Theke en de dames Rikie Gertie en Anja.

Wij hebben een zeer ruime ervaring met optredens door geheel Zuid-Nederland. Er is nagenoeg geen zaal, buurthuis, theater, café, dorp of stad waar wij nog niet zijn geweest!

                               

DèVèltOp, brengt een geheel Nederlandstalig programma met kleine leuke sketches, grappige gebeurtenissen afgewisseld met liedjes op bekende melodieën met allemaal eigen teksten!

Onze liedjes zijn een mix van disco, rock en roll, meezingers, feest, polonaise en top 40 nummers alles komt langs!

Ook uitermate leuk voor het publiek is dat DèVèltOp, er altijd schitterend gekleed uit ziet.

‘DèVèltOp’, bracht al 4 verzamel Cd’s, 2 single Cd’s en een DVD uit, onze laatste verzamel CD ‘Ze is zo Moi’ brachten wij in april 2012.

Onze optredens variëren van een half uur, drie kwartier, een uur, twee keer drie kwartier tot avondvullend! 

Optredens kunnen natuurlijk ook afzonderlijk geboekt worden, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Wij beschikken indien nodig of gewenst over een professionele geluidsinstallatie en een eigen geluidstechnicus, deze zijn tegen een redelijke vergoeding mee in te huren.

                          

Voor meer info en boekingen kunt u ons bellen en of emailen!

Voor verdere informatie of voor boekingen kunt u contact opnemen met:

Rikie de Greef

Molenstraat 30

5735 BM Aarle-Rixtel

0610098683

Boekingen en Info mailt u naar: rikiedegreef@live.nl

Theo van den Boogaard

Korenmijt 17

5741 PP  Beek en Donk  

06-51513097 of 0492-382724

Algemeen en PR mailt u naar:  develtop@live.nl

Onze 1e CD "Wiemele" genaamd is al in 1997 uitgebracht. Nou dit was al een schitterende gebeurtenis en zaal 't Heuveltje zat werkelijk bomvol, vele Fans van "DeVeltOp" waren aanwezig zowel uit Aarle-Rixtel alswel uit de gehele Regio , wij als "DeVeltOp" , stonden zogezegd Paf van deze grote belangstelling, maar vonden het een Schitterende en Prachtige ervaring, de CD "Wiemele" , werd en is nog steeds een groot succes, hier voor nogmaals onze dank aan alle Fans, Medewerkers en Sponsors.

                            

Maar ja wie A zegt moet ook B zeggen dus...een 2e CD maken mischien??, tijdens en na onze optredens de laatste jaren werd er steeds gevraagd, hebben jullie al een nieuwe CD met al die nieuwe liedjes erop gemaakt?....nee, moesten wij telkens antwoorden, maar we zijn er wel mee bezig, "die KUMT wel ZEEN wai steeds". Nou in maart 2001 hebben wij de knoop zoals men zegt doorgehakt, en besloten om in november 2001 een 2e CD van "DeVeltOp" te gaan uitbrengen, en met enige trots kunnen wij, "DeVeltOp" ,  U mededelen  dat, onze nieuwe CD "Nog 'n  Reuntje" genaamd, onder zeer grote belangstelling zondag 18 November 2001 in een sfeervolle zaal 't Heuveltje in Aarle-Rixtel is gepresenteerd, en dit was ook weer een schitterende gebeurtenis, Fans en Sponsors hartelijk bedankt nog hiervoor!!!!

In december 2006 was onze cd-presentatie van onze derde cd alweer. Genaamd:

"Veul & Vet". Het was een geweldige avond. Wij willen iedereen bedanken die op deze avond aanwezig was.  Wij wensen jullie verder nog veel luisterplezier toe.

                            

Gloednieuw is ons 4e verzamel-album 'Ze is zo Moi' met 17 nieuwe nummers die wij

gepresenteerd hebben in april 2012 in een volle gezellige zaal De Dreef in Aarle-Rixtel. 

Voor degene die nog geen cd's van ons hebben en er graag een zou willen bemachtigen, deze cd's zijn te koop bij: 

Rikie de Greef, Molenstraat 30, 5735 BM   Aarle-Rixtel

Tel: 0610098683

U kunt ook mailen naar: rikiedegreef@live.nl of develtop@live.nl

CD's DeVeltOp  kosten:

1997  Wiemele:      € 10,00 per stuk

2001  Nog 'n reuntje: € 10,00 per stuk

2006  Veul & Vet:  € 12,50  per stuk

2012  Ze is zo Moi:     € 12,50 per stuk

 

DeVeltOp op Brabantse DVD!

Zondag 18 september 2005, was de DVD presentatie "In Brabant geborre", een hele reeks brabantse dialect artiesten hebben hieraan mee gewerkt, o.a  De Sjawi's, Lya de Haas, Annelieke Merx, Noud Bongers, Cor Swanenberg & Henk Verhagen, D'n Broelie, De  Revuos, Reusels muziekske, Wiljo van Nuland, Mari de Bijl & Jan Willem Verhagen, Marie-Cristien Verstraten, Henk Habraken, 't Kumt Vaneiges, Spoit Elluf en natuurlijk "DeVeltOp" met het nummer 'Ons Bolderkarke' uit Aarle-Rixtel.

De DVD   "In Brabant geborre" is opgenomen op de mooiste plekske's van Brabant al zegge wai 't zelluf zo ook Aarle-Rixtel met ons Pumpke het oude gemeentehuis de Kiosk en Kasteel Croy met onze Gilde's, Prins Carnaval en talloze Aarlese mensen is een prachtige videoclip geworden, en is voor de liefhebber van Brabantse liedjes in dialect een schitterende DVD om te horen en te zien!

De DVD+ (dvd + cd) is in geheel Brabant in veel CD/DVD winkels verkrijgbaar en kost 18 euro.

Wij willen nog een keer iedereen die meegewerkt heeft aan deze prachtige productie hartelijk bedanken.

 

                        

De Cd van "DeVeltOp"  titel  ' Tingeling', is halve hit-tip geweest op radio Kontaktfm, en heeft een nummer 7 notering gehad in de regionale top 22!!!

In de TOP 22 bij Radio Kontakt Fm, is het nummer Internet-Jet van de cd nog 'n reuntje, in de regionale top 22 binnen gekomen op nummer 6, en als hoogst genoteerd op nummer 2!!!

In de TOP 22 bij Radio Kontakt Fm, is het nummer Lekkerding van de nieuwe CD, in de regionale top 22,5 terecht gekomen als halve hittip.

In de TOP 22 bij Radio Kontakt Fm, is het nummer Internet-Jet van de cd nog 'n reuntje, in de regionale top 22 binnen gekomen op nummer 6, en als hoogst genoteerd op nummer 2!!!
site map | cookie policy | privacy policy